Melltartó, a legjobb barátunk

Marilyn Monroe egyszer azt mondta, hogy a lányok legjobb barátja a gyémánt.
Melltartó, a legjobb barátunk

Marilyn Monroe egyszer azt mondta, hogy a lányok legjobb barátja a gyémánt. Biztos azért mondott ilyet, mert nem tapasztalta meg milyen egy igazán kényelmes melltartó tulajdonosának lenni. Egy ilyen fehérnemű éppen úgy tud lenni a legjobb barátunk, amihez akkor is ragaszkodunk, ha már itt-ott kicsit szakadt, talán még foltos is, mint a legnagyobb ellenségünk.

Utóbbit leginkább akkor tapasztaljuk, amikor az adott modell nem kényelmes vagy éppen a benne lévő acélszállal szurkál. Mindenkinek van egy kedvenc melltartója, amit már agyon hordott, így ha megtalálja az igazit, akkor érdemes visszatérni és még párat beszerezni belőle. A vásárláskor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a különféle alkalmakra, különböző típusú melltartó dukál.

A sportoláshoz kell az erős tartás, így csak az erre kifejlesztett modellekre voksoljunk. A hétköznapi rohangáláshoz tulajdonképpen bármilyen melltartó jó, ami megfelelő tartást ad és persze jól érezzük magunkat benne. Persze ne feledkezzünk el a randevúkról sem, amikor a legszebb csipkecsodát szeretnénk magunkra ölteni. A melltartó választék hatalmas, választási lehetőség bőven van, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő darabot.

Nagy kedvenc például a merevítős melltartók kategóriája, még annak ellenére is, hogy ezek a darabok követik el a már előbb említett merényletet a tulajdonosa ellen, amikor a benne lévő szál szúr. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a merevítős melltartók viselésének számtalan előnye van, a merevítővel nem rendelkezőhöz képest. Az egyik például, hogy tökéletesen illeszkedik majdnem minden kebelre és biztos tartást képes biztosítani.

Ez alól talán csak azok a hölgyek képeznek kivételt, akinek a keblei egymástól távol helyezkednek el, hacsak nem olyan modellt választanak, aminek a középső része kapott egy szélesebb berakást. Sokan nem tudják, hogy a merevítős melltartókat csak a második világháború végén találták fel és egészen addig csupán olyan modellek voltak elérhetőek, amelyek teljesen körbeölelték a kebleket, ami nem mindig volt kényelmes.

Bár akkoriban még nem volt jellemző a mélyen dekoltált ruha, ma már nagyon népszerű és a merevítős melltartók teszik lehetővé, hogy a hölgyek anélkül viselhessenek ilyen darabokat, hogy kilátszódna a fehérnemű. Persze azóta már jóval csavarosabb darabok is megjelentek, viszont ez a típus még mindig az eladási sláger listák élén áll. A szín és az anyagválaszték elképesztően nagy, szinte végtelen, így egészen biztosan minden alkalomra fog találni olyan darabot, amelyik tökéletesen passzol.

Kapcsolódó cikkek

Ruha vásárlás férfi módra

Férfi ruhák, nagy méretben is

Tegyük fel, hogy a hazánkban élő férfiak átlagos testalkatával rendelkezel - azaz a hazai és a külföldi gyártók átlagos méretű férfiak számára tervezett ruhadarabjai vagy nem mennek rád.

Fel vehet férfi egyáltalán rövidnadrágot?

Viseld stílusosan a rövidnadrágot

Felvehet férfi egyáltalán rövidnadrágot?

A halásznadrág újra trendi?

A halásznadrág újra trendi?

A cikkben a halásznadrágról tudhatsz meg többet.