Melltartó, a legjobb barátunk

Marilyn Monroe egyszer azt mondta, hogy a lányok legjobb barátja a gyémánt.
Melltartó, a legjobb barátunk

Marilyn Monroe egyszer azt mondta, hogy a lányok legjobb barátja a gyémánt. Biztos azért mondott ilyet, mert nem tapasztalta meg milyen egy igazán kényelmes melltartó tulajdonosának lenni. Egy ilyen fehérnemű éppen úgy tud lenni a legjobb barátunk, amihez akkor is ragaszkodunk, ha már itt-ott kicsit szakadt, talán még foltos is, mint a legnagyobb ellenségünk.

Utóbbit leginkább akkor tapasztaljuk, amikor az adott modell nem kényelmes vagy éppen a benne lévő acélszállal szurkál. Mindenkinek van egy kedvenc melltartója, amit már agyon hordott, így ha megtalálja az igazit, akkor érdemes visszatérni és még párat beszerezni belőle. A vásárláskor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a különféle alkalmakra, különböző típusú melltartó dukál.

A sportoláshoz kell az erős tartás, így csak az erre kifejlesztett modellekre voksoljunk. A hétköznapi rohangáláshoz tulajdonképpen bármilyen melltartó jó, ami megfelelő tartást ad és persze jól érezzük magunkat benne. Persze ne feledkezzünk el a randevúkról sem, amikor a legszebb csipkecsodát szeretnénk magunkra ölteni. A melltartó választék hatalmas, választási lehetőség bőven van, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő darabot.

Nagy kedvenc például a merevítős melltartók kategóriája, még annak ellenére is, hogy ezek a darabok követik el a már előbb említett merényletet a tulajdonosa ellen, amikor a benne lévő szál szúr. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a merevítős melltartók viselésének számtalan előnye van, a merevítővel nem rendelkezőhöz képest. Az egyik például, hogy tökéletesen illeszkedik majdnem minden kebelre és biztos tartást képes biztosítani.

Ez alól talán csak azok a hölgyek képeznek kivételt, akinek a keblei egymástól távol helyezkednek el, hacsak nem olyan modellt választanak, aminek a középső része kapott egy szélesebb berakást. Sokan nem tudják, hogy a merevítős melltartókat csak a második világháború végén találták fel és egészen addig csupán olyan modellek voltak elérhetőek, amelyek teljesen körbeölelték a kebleket, ami nem mindig volt kényelmes.

Bár akkoriban még nem volt jellemző a mélyen dekoltált ruha, ma már nagyon népszerű és a merevítős melltartók teszik lehetővé, hogy a hölgyek anélkül viselhessenek ilyen darabokat, hogy kilátszódna a fehérnemű. Persze azóta már jóval csavarosabb darabok is megjelentek, viszont ez a típus még mindig az eladási sláger listák élén áll. A szín és az anyagválaszték elképesztően nagy, szinte végtelen, így egészen biztosan minden alkalomra fog találni olyan darabot, amelyik tökéletesen passzol.

Kapcsolódó cikkek

Milyen a tökéletes szemüvegkeret?

Milyen a tökéletes szemüvegkeret?

A szemüvegkeret választás egyik legfontosabb eleme az arcformánk.

A halásznadrág újra trendi?

A halásznadrág újra trendi?

A cikkben a halásznadrágról tudhatsz meg többet.

Fel vehet férfi egyáltalán rövidnadrágot?

Viseld stílusosan a rövidnadrágot

Felvehet férfi egyáltalán rövidnadrágot?