Így cserélj ablakot bakik nélkül!

Mi a sikeres csere titka? Ez az a kérdés, amire oly sokan keresik a választ. Lelkes barkácsolók azt gondolják, hogy mindez saját kezűleg is megoldható, előképzettség nélkül. Mások pedig próbálnak spórolni a bekerülési költségen, aminek a leginkább kézenfekvő módja a kiszemelt ablak árának lefaragása. Na, de vajon mi az igazság és mi a megoldás? Mutatjuk!
Így cserélj ablakot bakik nélkül!

Félre a hozzá nem értő kezekkel!

Az egy nagyon téves elképzelés, hogy az ablakcsere mindenféle szakértelem, gyakorlat és tapasztalat nélkül kivitelezhető. Nem véletlen, hogy a szakmában jártasság nem csak úgy az égből pottyan lefelé. Határozottan sok munkaóra kell ahhoz, hogy a megfelelő tudásszint kialakuljon. Ráadásként a folyamatos képzést sem jó ötlet elhanyagolni. Hiába kaphatóak ma már lépten-nyomon ilyen vagy olyan ablakok, ez még nem felkérés a keringőre. Elképzelhetetlenül nagy károk generálhatóak az elkapkodott, nem szakmai félrenyúlások által. Amikor a bontás pusztítás, amikor a beépítés kínlódás, és amikor a végeredmény inkább gyászos, mintsem jókedvre derítő.

A szakmaiság egyik kulcsa a garancia, a felelősségvállalás. A referenciák azért beszédesek, mert mindarról árulkodnak, amiről egyébként a végzettséget igazoló papírok nem. A gyakorlottságról. Azokról az évekről, amik a szakma elsajátításának felsőfokú iskoláját adják. Egy rossz ablakbehelyezést kijavítani roppantul macerás és költséges feladat. Szóval még anyagilag sem éri meg ezt a dolgot megkockáztatni.

A minőségen nem célszerű takarékoskodni!

A másik hiba, hogy mindegy milyen nyílászáró kerül beépíttetésre. Nem, nem mindegy! Mert ha a kiszemelt modell silány tulajdonságokkal rendelkezik, akkor végtére is felesleges ez a nagy hűhó. Ellenben, ha mondjuk a Veka ablak előnyeiről van szó, akkor máris más a helyzet. Hogy miért? Azért, mert ez az a típus, ami megbízhatóságot kínál. Ami garantálja az elégedettséget és ami nem okozhat csalódást. Még évtizedek múltával sem. A leginkább gazdaságos döntés átgondolt, felelős, megfontolt és prémium jellemzőkre alapul. Nincs ennél megtérülőbb stratégia!

Kapcsolódó cikkek

Mire van szüksége egy költözéshez?

Mire van szüksége egy költözéshez?

Akár a szomszédba költözik, akár az ország másik végébe, van néhány dolog, amit tudnia kell.

Így cserélj ablakot bakik nélkül!

Így cserélj ablakot bakik nélkül!

Mi a sikeres csere titka? Ez az a kérdés, amire oly sokan keresik a választ.

4 tipp, amivel sokáig ápoltnak tűnik az ágyneműhuzat

4 tipp, amivel sokáig ápoltnak tűnik az ágyneműhuzat

Az ágynemű divat is folyamatos változásban van, ahogy a ruházati cikkek divatja is.