Palacktartó kosár, kerti lámpa, LED égősor, vízalatti lámpa

A Tchibo webáruház kínálatából válogattunk.
Palacktartó kosár, kerti lámpa, LED égősor, vízalatti lámpa

Bel- és kültéri használatra is alkalmas a 6 rekeszes palacktartó kosár, a 4 rekeszes evőeszköztartó kosár, és a magas peremű kosártálca, amelyek külön-külön is megvásárolhatók, de egyben különösen esztétikus szettet alkotnak! Ezek a darabok stabil fémvázzal készültek, amelyen fonott kosár hatású műanyagbevonat található, így könnyen tisztítható, hiszen szükség esetén elég csupán gyorsan letörölni. A palacktartó kosárban maximum 1 l-es palackokat szállíthatunk, míg az evőeszköztartóban akár szószokat, fűszereket is tárolhatunk az evőeszközök mellett. Mindkét kosár praktikus fogantyúval készült, amellyel kényelmesen és biztonságosan szállíthatók. A kosártálca magas peremmel készült, két fogantyúja középen összefogható, alja pedig letörölhető fóliával borított a könnyű tisztíthatóság érdekében. A barna darabok kellemes hatást keltenek majd, akár bent, akár kint használjuk őket!

A finom ételek és a vidám játékok mellett egyetlen dolog kellhet a tökéletes élményhez, ez pedig a hangulatos megvilágítás, amelyhez rengeteg különféle LED-es megoldás közül válogathatunk! 3 különböző alakban kapható a napelemes lampion: A gömb alakú, 32 cm átmérőjű és 3 LED található benne, a rövid lampion 1 LED-et tartalmaz 20 cm-es magasságához és 16 cm-es átmérőjéhez, míg a hosszú lampion 60 cm magas, 20 cm átmérőjű, és 5 LED bocsát ki benne kellemes, melegfehér fényt. A lampionok szürkületkor automatikusan bekapcsolnak, víztaszító borításuknak köszönhetően pedig egy könnyű nyári zápor sem tehet bennük kárt. A modern technológiát rejtő darabok klasszikus fogantyúval rögzíthetők.

A kültéri LED-es égősor 12 színes villanykörtével, valamint a napelemes LED-es égősor 10 villanykörtével szintén alkalmas kültéri használatra is: a színes villanykörtés sor elemekkel működik, így teljesen szabadon jelölhetjük ki a 270 cm-es, 30 cm-es tápkábellel ellátott égősor helyét, nem vagyunk konnektorhoz, vagy a napfényhez kötve. Időzítő funkciójával 6 óra működés után 18 óra pihenés következik, ami után automatikusan újra kigyulladnak a fények a kék, piros, narancssárga és zöld villanykörtékben. A napelemes verzióhoz 10 melegfehér fényt kibocsátó LED tartozik, átlátszó villanykörtékben, amelyek nagyjából 30 cm-enként helyezkednek el, a tápkábel hossza pedig 2 m, így nem feltétlenül kell napsütéses helyet biztosítanunk számára, ha esetleg a lakáson belül szeretnénk elhelyezni. A szürkületkor automatikusan bekapcsoló égősorhoz külön napelem tartozik, be-/kikapcsolóval ellátott, földbe szúrható nyárssal.

Különleges megoldásokat tesz lehetővé a szettben kapható 2 LED-es vízalatti lámpa, amelyek maximum 0,5 m-es mélységig használhatók és elemmel működnek. A távirányító számtalan lehetőséget biztosít a különböző színek használatára, akár átmenetes, akár folyamatos világítással, így az ötletes felhasználásnak csak a fantáziánk szabhat határt. Poharakban, vázákban, vagy akár kerti tóban is használhatjuk, például virágkompozíciók új megvilágításba helyezéséhez – ezúttal teljesen szó szerint értve!

Kapcsolódó cikkek

Miért éri meg ingatlanközvetítő irodáknak apróhirdetést feladni?

Miért éri meg ingatlanközvetítő irodáknak apróhirdetést feladni?

Az ingatlanközvetítő irodáknak azért érdemes apróhirdetést feladni, mert ezek a hirdetések hatékonyan célozzák meg a lakásvásárlókat és -bérlőket, és segítenek a potenciális ügyfelek megszerzésében.

Milyen polcrendszert válasszunk az otthonunkba?

Milyen polcrendszert válasszunk az otthonunkba?

Íme, az útmutató, amiről nem is hitte volna, hogy szüksége lehet rá.