Palacktartó kosár, kerti lámpa, LED égősor, vízalatti lámpa

A Tchibo webáruház kínálatából válogattunk.
Palacktartó kosár, kerti lámpa, LED égősor, vízalatti lámpa

Bel- és kültéri használatra is alkalmas a 6 rekeszes palacktartó kosár, a 4 rekeszes evőeszköztartó kosár, és a magas peremű kosártálca, amelyek külön-külön is megvásárolhatók, de egyben különösen esztétikus szettet alkotnak! Ezek a darabok stabil fémvázzal készültek, amelyen fonott kosár hatású műanyagbevonat található, így könnyen tisztítható, hiszen szükség esetén elég csupán gyorsan letörölni. A palacktartó kosárban maximum 1 l-es palackokat szállíthatunk, míg az evőeszköztartóban akár szószokat, fűszereket is tárolhatunk az evőeszközök mellett. Mindkét kosár praktikus fogantyúval készült, amellyel kényelmesen és biztonságosan szállíthatók. A kosártálca magas peremmel készült, két fogantyúja középen összefogható, alja pedig letörölhető fóliával borított a könnyű tisztíthatóság érdekében. A barna darabok kellemes hatást keltenek majd, akár bent, akár kint használjuk őket!

A finom ételek és a vidám játékok mellett egyetlen dolog kellhet a tökéletes élményhez, ez pedig a hangulatos megvilágítás, amelyhez rengeteg különféle LED-es megoldás közül válogathatunk! 3 különböző alakban kapható a napelemes lampion: A gömb alakú, 32 cm átmérőjű és 3 LED található benne, a rövid lampion 1 LED-et tartalmaz 20 cm-es magasságához és 16 cm-es átmérőjéhez, míg a hosszú lampion 60 cm magas, 20 cm átmérőjű, és 5 LED bocsát ki benne kellemes, melegfehér fényt. A lampionok szürkületkor automatikusan bekapcsolnak, víztaszító borításuknak köszönhetően pedig egy könnyű nyári zápor sem tehet bennük kárt. A modern technológiát rejtő darabok klasszikus fogantyúval rögzíthetők.

A kültéri LED-es égősor 12 színes villanykörtével, valamint a napelemes LED-es égősor 10 villanykörtével szintén alkalmas kültéri használatra is: a színes villanykörtés sor elemekkel működik, így teljesen szabadon jelölhetjük ki a 270 cm-es, 30 cm-es tápkábellel ellátott égősor helyét, nem vagyunk konnektorhoz, vagy a napfényhez kötve. Időzítő funkciójával 6 óra működés után 18 óra pihenés következik, ami után automatikusan újra kigyulladnak a fények a kék, piros, narancssárga és zöld villanykörtékben. A napelemes verzióhoz 10 melegfehér fényt kibocsátó LED tartozik, átlátszó villanykörtékben, amelyek nagyjából 30 cm-enként helyezkednek el, a tápkábel hossza pedig 2 m, így nem feltétlenül kell napsütéses helyet biztosítanunk számára, ha esetleg a lakáson belül szeretnénk elhelyezni. A szürkületkor automatikusan bekapcsoló égősorhoz külön napelem tartozik, be-/kikapcsolóval ellátott, földbe szúrható nyárssal.

Különleges megoldásokat tesz lehetővé a szettben kapható 2 LED-es vízalatti lámpa, amelyek maximum 0,5 m-es mélységig használhatók és elemmel működnek. A távirányító számtalan lehetőséget biztosít a különböző színek használatára, akár átmenetes, akár folyamatos világítással, így az ötletes felhasználásnak csak a fantáziánk szabhat határt. Poharakban, vázákban, vagy akár kerti tóban is használhatjuk, például virágkompozíciók új megvilágításba helyezéséhez – ezúttal teljesen szó szerint értve!

Kapcsolódó cikkek

Miért éri meg az elektromos fűtés?

Miért éri meg az elektromos fűtés?

Hatékony és egészséges fűtési alternatívát kínálnak a gázzal szemben.

Hogyan tisztítsuk és tartsuk karban az ágyneműt?

Hogyan tisztítsuk és tartsuk karban az ágyneműt?

Ágyneműje az egyik legfontosabb személyes ápolási cikk, így nem meglepő, hogy tisztának és jól karbantartottnak kell lennie.