Egészség, jó közérzet, egyensúly

A Tchibo webáruházban hetente eltérő termékkínálat van, ezúttal az edzéshez kapcsolódó dolgokat találunk ott.
Masszázshenger, fitnesztárcsa, meditációs párna, egyensúlyozó párna, hidegborogatás, melegborogatás, pánt, sarokemelő, masszírozó labda, ujjerősítő labda,  boka bandázs, csukló bandázs, térd bandázs

A Tchibo webáruházban nem csupán sportruhákat és eszközöket, hanem egy sor olyan hasznos kiegészítőt is találunk, ami abban segít, hogy hatékonyabbá tehessük magát a sportolást, vagy éppen az azt követő pihenést, regenerálódást. Az ehhez kapcsolódó termékek sora szinte végtelen: találunk közöttük masszázsgörgőket épp úgy, mint hideg/meleg borogatást, vagy akár sarokemelőt. A teljes heti kínálatban számtalan hasznos eszközt találunk, ezek közül szemezgettünk most!

A formatartó, 2 az 1-ben masszázshenger hasznos segítség ahhoz, hogy pihenés, lazítás közben hatékonyan tudjuk átmasszírozni magunkat. Használata hozzájárulhat az izomzat regenerálódásához és megelőzhet egy sor izomzattal kapcsolatos panaszt is, így érdemes beépíteni a sportolás utáni rutinba! A henger a belül található, különálló, sima masszázsgörgőnek és a levehető, speciálisan strukturált bevonatnak köszönhetően több célra is alkalmazható. A használatot ráadásul lényegesen megkönnyíti a görgő belseje és a bevonat között lévő különleges csúszásgátló betét, amely megakadályozza az elmozdulást. Annak érdekében, hogy hatékonyan tudjuk kihasználni az eszközt, egy gyakorlatsort tartalmazó poszter is érkezik hozzá, így akár rögtön bele is vághatunk a masszázsba!

A fitnesz forgótárcsa mind az edzésekhez, mind a regenerálódáshoz jól használható segédeszköz, amellyel könnyen edzhetjük a derekat és a csípőt. Az egyensúly gyakorlatok révén javíthatja a koordinációt és az egyensúlyt, a rücskös felület pedig kellemesen masszírozza a talpat is. A forgótárcsa kicsi és kompakt, így az eszköz szállítása is könnyedén megoldható, ráadásul ehhez is jár néhány egyszerű gyakorlatot bemutató poszter.

A webáruházban kapható meditációs párna is, amely tönkölypelyva töltetével tökéletesen igazodik a testhez. Mivel a meditációs gyakorlatoknál fontos, hogy teljesen el tudjunk lazulni, így biztosan jó szolgálatot tehet ez a párna, hiszen a kényelmes üléshelyzet nagymértékben segít az ellazulásban. A tiszta pamutból készült, hordozófüllel ellátott huzat levehető és mosható, így a párna tisztán tartása igazán egyszerűen megoldható.

Ha inkább az egyensúlyérzékünket szeretnénk fejleszteni, akkor is találunk hasznos segédeszközt a kínálatban, a kék színben kapható egyensúlyozó párna terméknek köszönhetően, amely erőnléti, koordinációs és mozgásképességi gyakorlatokhoz is tökéletesen alkalmas! Csúszásgátló, strukturált felületének köszönhetően használata biztonságos, kompakt és könnyű kialakítása pedig igazán praktikussá teszi arra az esetre is, ha elutazunk, és szeretnénk magunkkal vinni, a hozzá tartozó, gyakorlatokat bemutató poszterrel együtt.

A hideg-/meleg borogatás tépőzáras pánttal biztosan jó szolgálatot tesz, ha alkalomadtán valamilyen fájdalommal szembesülünk az edzéseink után, hiszen ilyen esetekben a borogatás képes a fellépő fájdalom enyhítésére. A zselés borogatás akut és krónikus panaszok esetén is bevethető, tépőzáras pántja pedig gondoskodik arról, hogy megfelelően tudjuk rögzíteni: egyedileg szabályozható az illeszkedés és a szilárdság, így a - még alacsony hőmérséklet esetén is formázható - zselés párna igény szerint a kezelni kívánt testrészre helyezhető. A hideg borogatás hozzájárulhat a regenerációhoz és az ellazuláshoz, például akut sportsérülések, zúzódások, rándulások vagy rovarcsípés okozta gyulladások esetén, míg a meleg serkentheti a vérellátást olyan krónikus sérülések és panaszok esetén, mint reuma, feszültség vagy menstruációs panaszok. Emellett akár sportolás előtti bemelegítéshez is jól használható.

Futáshoz, de akár napközbeni használatra is ideális segédeszköz a 38-42-es méretig használható sarokemelő, ami segít az ütközések tompításában a sarkaknál, a térdnél, a csípőnél, és a gerincoszlopnál és medencénél is. Az eszköz maga egy puha, öntapadós zselépárna, ami tökéletesen tart a cipőnkben, és így mindig biztosítja a kényelmet. Ráadásul többször is használható, így akár át is helyezhetjük másik cipőbe, hogy mindig élvezhessük jótékony hatását.

Az ujjerősítő labda az ujjak, a kézfej és az alsókar hajlító- és feszítőizmainak célzott erősítésében segít. Két különböző méretű és erősségű gumiszalag tartozik hozzá, amelyeket labdával együtt, de akár külön-külön is használhatunk. A labda emellett az ügyesség és a motorikus képességek fejlesztéséhez is használható - hogy pontosan milyen gyakorlatokkal, azt a hozzá tartozó leírásból megtudhatjuk! Bokára, térdre, és csuklóra való bandázsokat is találunk az ajánlatban, így bármelyik testrészt is szeretnénk kicsit tehermentesíteni, a jó nedvszívó képességű, lágy belső oldalú eszközökkel könnyedén megtehetjük ezt. A puha, rugalmas varrásoknak köszönhetően még a talprészen is kényelmes a viselete, ráadásul kifejezetten könnyen tisztítható, hiszen akár mosógépben is kimoshatjuk. A szürke színben kapható reflexzónás lábmasszázs szőnyegen kavicsokra emlékeztető műanyag utánzatok találhatók, amelyek az autentikus járásérzetet biztosítják. Mivel a talp reflexzónái összeköttetésben vannak a test többi szervével is, megfelelő ingerlésük serkentheti a vérkeringést és az anyagcserét, valamint jobb közérzetet biztosít. A szőnyeg használata éppen ezekben segít, emellett elősegítheti a szalagok és az izmok stabilizálását. A heti kínálat mellett a Tchibo webáruházban van ún. állandó kínálat is wellness és egészség témában, ahol rengeteg hasonló, hasznos kiegészítőt, eszközt találhatunk, amelyek hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez, és a hatékonyabb pihenéshez.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan tisztítsuk és tartsuk karban az ágyneműt?

Hogyan tisztítsuk és tartsuk karban az ágyneműt?

Ágyneműje az egyik legfontosabb személyes ápolási cikk, így nem meglepő, hogy tisztának és jól karbantartottnak kell lennie.

Útmutató a pezsgőfürdő tisztán tartásához

Útmutató a pezsgőfürdő tisztán tartásához

A pezsgőfürdő karbantartása elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy befektetése ragyogóan tiszta és baktériummentes maradjon.

Miért éri meg az elektromos fűtés?

Miért éri meg az elektromos fűtés?

Hatékony és egészséges fűtési alternatívát kínálnak a gázzal szemben.